Services

Trust the Experience

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk is een afwerking waarbij muren en plafonds zo glad worden gemaakt dat ze direct kunnen worden geschilderd, zonder zichtbare oneffenheden. Het zorgt voor een strak en egaal oppervlak, perfect voor schilderen.

Prijs per M2: € 15 / € 19

Behangklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk is de voorbereiding van muren en plafonds voor behangen, met als doel een glad, maar niet per se perfect glad oppervlak te creëren voor het aanbrengen van behang.

Prijs per M2: € 13 / € 16

Schilderwerk (muren/plafond)

Bij Panter Bouw verzorgen we al uw schilderwerk. We adviseren u graag over de beste verfkleur en -soort voor uw interieur. Onze schilders gebruiken zowel traditionele rollen als moderne latexspuittechnieken voor een perfecte afwerking.

Prijs per M2: € 10 / € 14

Schilderwerk (hout)

Bij Panter Bouw verzorgen we schilderwerk op hout met precisie en vakmanschap. We bereiden het houtoppervlak voor, kiezen de juiste verf, en brengen deze zorgvuldig aan. Ons doel? Bescherming en esthetische verbetering van uw houtwerk, zowel binnen als buiten.

Geen vaste tarief

Spachtelputz / Sierpleister

Spachtelputz en sierpleister zijn decoratieve afwerkingsmethoden voor muren. Ze creëren een korrelige textuur op de muur en zijn aanpasbaar in korrelgroottes. Spachtelputz is een specifieke variant van sierpleister. Deze afwerkingen zijn duurzaam en geven uw muren een eigentijdse uitstraling.

Prijs per M2: € 21 / € 24

Reparatiewerk

Soms moeten oude stucwerkoppervlakken worden hersteld. Het reparatieproces bestaat meestal uit drie stappen:
1. Verwijderen van loszittend stucwerk.
2. Toepassen van reparatiemiddelen.
3. Het egaliseren en laten samenvloeien van het gerepareerde gedeelte met de rest van de muur.

Vaste tarief: € 250 / € 400

Gratis kennismakingsgesprek!

Bel: 0687913798 of mail panterbouw@gmail.com

en_USEnglish
Scroll to Top